20170909_165118

“Frumusetea care nu se ofileste niciodata” – poate fi sloganul care ne caracterizeaza.

Ne pasioneaza obiectele unicat realizate manual, cu mare grija, la care punem mult suflet, daruire si pasiune. Lucruri care spun o poveste si poarta noroc celui care le primeste sau le poarta.

Ne-am pus amprenta pe zeci de buchete de mireasa/ nasa, lumanari botez/ cununie, cocarde, corsaje, aranjamente diverse. Am decorat cu drag nunti, botezuri si alte evenimente fastuoase cu aranjamente florale, panouri photocorner, leagane cu flori, arcade si multe altele. Toate lucrate manual din flori de hartie, material textil si diverse accesorii.

Am creat zeci de modele de invitatii de nunta / botez, plicuri, meniuri si marturii dintre cele mai originale.

Si e minunat cand poti gasi totul in acelasi loc, personalizate special pentru tine: accesorii par, umerase, seturi mot, pernute verighete, pahare miri si cate si mai cate. Tu ce ti-ai dori pentru evenimentul tau?  Poate ceva “trasnet” unic care va lasa lumea cu gura cascata.

In fiecare caz “beneficiarii” au primit exact ce au comandat si au fost tratati cu seriozitate, respect si responsabilitate maxima. Primesc poze in procesul de creatie si isi pun amprenta pe fiecare detaliu.

Nu te-am convins? Te asteptam cu drag la atelierul din Bucuresti sa ne cunoastem si sa punem la punct detaliile evenimentului tau.

Din pasiunea pentru flori handmade si obiecte lucrate manual am creat un proiect de suflet in care am pus multa pasiune si dedicatie. Reusim zi de zi sa multumim miri si mirese, mamici si tatici si creem amintiri care nu se “ofilesc” niciodata.

Decoratiuni Evenimente

MADE WITH LOVE IN ROMANIA